Pressemeddelelse: Aarhus-firma med kunder i Horsens, er nu også rykket ind i Horsens

Det drejer sig om rekrutteringsfirmaet HumanTrust, som vil skabe nye relationer i rammerne, hvor hundredvis af horsensianere blev født i årene 1950-1971.

Hundredvis af horsensianere har givet deres første skrig på Vejlevej 27…

Her var nemlig fødeklinik i årene 1950-1971, og den historie skal nu tages et skridt videre, mener rekrutteringsfirmaet HumanTrust. Virksomheden, der ellers har base i Aarhus, åbnede 1. august en Horsens-afdeling på førstesalen i ejendommen. Dermed er det nu arbejdsmarkeds-relationer, der skal hjælpes til verden i de historiske rammer.

- På den vis ser vi en rød tråd, som selvfølgelig er tilfældig, men alligevel pudsig, siger medindehaver Peter Bang Fasting Bauer.

Han stiftede HumanTrust i Aarhus i 2013 bl.a. med partner Christian Uttrup, og de to driver i dag virksomheden sammen med fire ansatte. Én af de ansatte headhuntere er Rolf Østergaard, og når han sætter sig til rette ved sit skrivebord i Horsens, er det på samme spot, hvor han selv blev født for lige over 50 år siden. – Og jeg har boet i Horsens lige siden, fortæller han.

Ejendommen

Ejendommen Vejlevej 27 var fødeklinik fra 1950 til 1971. I dag ejes den af GF Forsikring, som selv har til huse i naboejendommen, nummer 25. HumanTrust lejer 150 kvm kontor og mødelokaler på førstesalen, som er totalrenoveret med respekt for historien. Stueetagen er p.t. under renovering.

Stifter og kunder fra Horsens

Peter Bang Fasting Bauer har boet i Horsens i en halv snes år.
- Og måske derfor har jeg naturligt opbygget en stor del af vores kundekreds i Horsens-området, siger han. Flere kunder fra Vejle og Fredericia er også kommet til, og etableringen i Horsens er dermed en strategisk beslutning om at komme tættere på både kunder og kandidater, fortæller Peter Bang Fasting Bauer.

- Når kunderne er her fra området, er det naturligt, at flere kandidater også er fra Horsens og det sydlige opland. – Og vores erfaring er, at det betyder noget for kandidaterne, at det er nemt at være jobsøger. Det skal være professionelt, men det må ikke blive besværligt at skulle flytte sig rundt, forklarer medstifteren.
Trængslen på den østjyske motorvej er i den forbindelse især en kæp i hjulet, mener han.

Målet er flere arbejdspladser

Tilgængeligheden er den primære årsag til åbning i Horsens, fastslår Peter Bang Fasting Bauer, men samtidig ligger der ambitioner til grund om at ekspandere yderligere i området, tilføjer han.

- Horsens er en driftig kommune med masser af muligheder, og som borger i kommunen er det også mit mål dels at være med til at trække kvalificeret arbejdskraft til virksomhederne i området og dels at være med til at skabe arbejdspladser selv. Det forventer jeg da, at vi kommer til med det ny kontor, siger han.

Foreløbig vil kontoret blive serviceret af den nuværende medarbejderstab. Det vil i høj grad være Peter Bang Fasting Bauer selv og Rolf Østergaard, der som nævnt har bopæl i Horsens.

- Men det kan også være de andre headhuntere. Vi vil alle flytte os mellem afdelingerne alt efter kundernes behov – så det er os, der rykker os frem for kunder og kandidater, forklarer han.

Tilbage til oversigten