Julie Jørgensen

Julie Jørgensen

Som kommunikationsspecialist i HumanTrust A/S, er Julie ansvarlig for at udarbejde de kommunikationsstrategier, som skal anskueligøre, målrette og optimere de informationsstrømninger der er relevante i vores branche – både på internt og eksternt niveau. Med sin sans for trends og interesse for indsigter, står Julie endvidere i spidsen for den praktiske eksekvering samt effektmåling på kommunikations- og marketingsområdet.

Parallelt med jobbet som kommunikationsansvarlig i HumanTrust A/S, studerer Julie på Masteruddannelsen i Corporate Communication (cand.ling.merc.) ved Aarhus Universitet. Uddannelsen kombinerer en teoretisk og praktisk tilgang til hvilke kort- og langsigtede processer der kan optimere den strategiske ledelse af virksomhedskommunikation. Disse redskaber er essentielle i et hus, hvor vi lever af målrettet kommunikation til og med vores omgivelser.

Julies personlige engagement, kommunikative egenskaber og selvstændighed, gør hende til en naturlig del af teamet her på HumanTrust A/S.

Stilling:
Marketing
Mobil:
+45 28 68 05 16
Email:
julie@humantrust.dk

HumanTrust A/S
Bredskifte Allé 5, stuen tv.
8210 Aarhus V
CVR: 35044922

+45 70 20 00 68
HumanTrust A/S
Bredskifte Allé 5, stuen tv.
8210 Aarhus V