Et stærkt fagligt team

Med HumanTrust vil din virksomhed opnå en markant højere hastighed, kvalitet og effekt i rekrutteringsforløbene.

Samtidig kan du som ansættende leder koncentrere dig om netop dét, du er ekspert i.

Se profilvideo

Tillidsfuld rekruttering i hele Danmark fra C-level til specialistniveau

HumanTrust er et rekrutteringsbureau med kontorer i Aarhus og Horsens. Med udgangspunkt i værdierne tillid, gennemsigtighed og respekt hjælper vi kunder i hele landet inden for en bred vifte af brancher og funktioner og på alle organisatoriske niveauer.

Siden etableringen i 2013 har den ambitiøse vision været at hæve kvalitetsniveauet i rekrutteringsbranchen og skabe Danmarks bedste rekrutteringsvirksomhed. Intet mindre. Hvad end du er kunde eller kandidat, skal du – både før, under og efter en rekrutteringsproces hos HumanTrust – have en oplevelse i michelin-klasse.

Når passion møder passion

En ekstraordinær oplevelse kræver en ekstraordinær indsats, og den er vi klar til at yde. Vi arbejder passioneret med rekruttering – og samarbejder med passionerede virksomhedsejere. Vi tror nemlig på, at den bedste synergi opnås, når ”passion møder passion”.

En skræddersyet og gennemtestet proces

Vi skræddersyr, evaluerer og udvikler kontinuerligt vores rekrutteringsproces, så vi hver eneste gang lykkes med at finde:

  • den rigtige person
  • til den rigtige opgave
  • i den rigtige virksomhed
  • med den rigtige chef
  • på det rigtige tidspunkt


Vores mindset gør os stærke

Vores mission er at hjælpe virksomheder med at undgå at ansætte de forkerte og kandidater med at finde deres ubetingede drømmejob.

Gennem årene har vi udviklet en række unikke værktøjer, som vi aktivt bruger i hver eneste rekruttering. Det gælder blandt andet 20/5-listen, 70/30, 90/10 og den fulde tilstandsrapport.

Samtidig guider vores værdier os i alt, hvad vi gør: Tillid, gennemsigtighed og respekt.

Tillid mellem mennesker er nøglen til at udføre en god rekruttering. Både kunde og kandidat skal have tillid til, at vi kan hjælpe dem – og vi har tillid til, at de gør det bedste, de kan, for at hjælpe os på vej. På den måde tror vi på, at vi får det bedste udgangspunkt for et godt samarbejde, hvor vi har tiltro til hinanden.

Gennemsigtighed betyder, at vores proces og værktøjer er kendte for både kunde og kandidat fra starten. Udgangspunktet for enhver rekruttering i HumanTrust er derfor gennemsigtighed. Vi er ærlige og fortæller vores mening, og vi gør det med respekt.

Respekt for både kunde og kandidat. Vi opfører os ordentligt og professionelt og har respekt for, at enhver rekruttering er en stor beslutning – for begge parter.

Her er der styr på de personlige oplysninger

Med en rekruttering hos HumanTrust A/S er du altid sikker på en diskret og sikker behandling af både virksomhedens samt kandidaternes fortrolige og personlige oplysninger. Vi lever naturligvis op til persondataforordningens retningslinjer og har IT-systemer der understøtter disse retningslinjer.

Se vores GDPR og cookie-politik



Vores tilfredshedsscore ud af 5 stjerner: 4,8 for kunder og 4,7 for kandidater

*baseret på +400 indhentede tilfredshedsmålinger

Vores kunder siger:

TCM: Professionel og personlig tilgang

Humantrust video

Juliana Drivhuse: Fokus på relationer

Humantrust video

To lokationer – samme høje rekrutteringsniveau

Aarhus

HumanTrust lokation Aarhus

I Aarhus finder du os i den sorte bygning på Gammel Viborgvej 9A, 8381 Tilst

Horsens

HumanTrust lokation Aarhus

I Horsens finder du os i den gule murstensbygning på Vejlevej 27, 1. sal.

bubble